GTM-PH6FGB9Z Faina de coaja de struguri roșii premium, Fara aditivi, conținut ridicat de polifenoli, 250g
Transportul este gratuit pentru comenzile de peste 450 RON!

Natur Tanya® Faina de coaja de struguri roșii premium, Fara aditivi, conținut ridicat de polifenoli, 250g

-35%
27,00 RON 17,50 RON

PULBERE MICRO-MĂCINATĂ DE COAJĂ DE STRUGURI ROȘII

ALIMENT VEGAN CU CONȚINUT RIDICAT DE POLIFENOLI ȘI FIBRE DIETETICE.

Produsul este obținut prin măcinarea cojii de struguri la 300 microni, CARE DUPĂ MĂCINARE este cernută pentru a scoate la suprafață nutrienții și a-și exercita efectele benefice în organism.

STRUGURILE AU EFECT ANTIOXIDANT. CONTRIBUIE LA:

ÎMBUNĂTĂȚIREA STĂRII VASELOR DE SÂNGE FUNCȚIONAREA ADECVATĂ A CIRCULAȚIEI MENȚINEREA SĂNĂTĂȚII PIELII FIBRELE DIETETICE SUSȚIN DIGESTIA RECOMANDAT ȘI CA SUPLIMENT ÎN DIETELE DE SLĂBIRE SE POATE UTILIZA ȘI EXTERN!

 
In stoc

Durata de livrare: 1-3

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C451 Ai nevoie de ajutor? 0769249120
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

PRODUSUL FINAL CU DIMENSIUNEA PARTICULELOR DE MAXIMUM 300 MICRONI ARE O BIODISPONIBILITATE MAI MARE ÎN ORGANISM.

MĂCINARE MICRO PENTRU O MAI BUNĂ ABSORBȚIE!

BOGAT ÎN FIBRE DIETETICE CONȚINUT RIDICAT DE POLIFENOLI DIMENSIUNEA PARTICULELOR DE 300 MICRONI CALITATE PREMIUM INDICE GLICEMIC SCĂZUT FĂRĂ ADITIVI FĂRĂ GLUTEN CERTIFICAT FĂRĂ OMG PRODUS VEGAN ȘI PALEO

Sugestie de utilizare: consumați zilnic 1-2 lingurițe amestecate cu chefir, iaurt sau miere. Are un gust plăcut acrișor, poate fi amestecat în smoothie-uri, musli sau cu făină în orice produse de patiserie, pâine sau biscuiți. Aplicată extern, amestecată cu miere și iaurt sub formă de pastă, poate fi folosită ca o mască facială răcoritoare.

Ingrediente: 100% pulbere de coajă de struguri roșii (Vitis vinifera L.).

Informații nutriționale medii per 100 g produs:

Energie: 966 kJ/237 kcal Grăsimi: 5,13 g

  • din care acizi grași saturați: 1,43 g Carbohidrați: 1,3 g
  • din care zaharuri: 0,88 g Fibre: 70,12 g Proteine: 11,38 g Sare: Polifenoli: 1077 mg

Poate conține urme de NUCI, SEMINȚE DE MUȘTAR, SEMINȚE DE SUSAN, PORUMB.

FĂRĂ ADITIVI, FĂRĂ AROME, CONSERVANȚI SAU COLORANȚI

Origine: Ungaria

Depozitare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumină și căldură! După deschidere, a se păstra la frigider pentru a-și menține prospețimea!

Greutate netă: 250 g

REȚETE CU PULBERE MICRO-MĂCINATĂ DE COAJĂ DE STRUGURI ROȘII

BISCUITȚI CU OVĂZ ȘI MERE FĂRĂ GLUTEN, CU PULBERE MICRO-MĂCINATĂ DE COAJĂ DE STRUGURI

Ingrediente: 120g făină de ovăz, 80g pulbere micro-măcinată de coajă de struguri, 30g făină de cocos, 3 linguri făină de semințe de in, 150g fulgi de ovăz mărunți, 100g stafide, 50g zahăr de cocos (sau alt zahăr), 500g mere, scorțișoară, 100g unt de cocos, 3 lingurițe praf de copt, apă.

Preparare: Se curăță și se rad merele, apoi se presară cu scorțișoară. Într-un castron, se amestecă făinurile, praful de copt, zahărul și stafidele. Se stoarce sucul merelor și se adaugă în aluat, apoi untul de cocos, sucul de mere și puțină apă. Se iau porții mici din amestec, se aplatizează și se așează în tavă. Se coace timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit la 180°C.

BISCUITȚI CU CIOCOLATĂ

Ingrediente: 300g făină de migdale, 30g pulbere micro-măcinată de coajă de struguri, ½ linguriță sare de Himalaya, ½ linguriță bicarbonat de sodiu, 3-4 linguri ulei de semințe de struguri, 1 linguriță extract de vanilie, miere după gust, o tabletă mică de ciocolată neagră, ruptă în bucăți.

Preparare: Se amestecă ingredientele uscate într-un castron și ingredientele umede în alt castron, apoi se combină cele două. Se formează biluțe mici, se aplatizează și se așează în tavă. Se coace la 170°C timp de 8-10 minute. Se obțin aproximativ 20 de bucăți.

REȚETĂ SIMPLĂ DE PÂINE CU PULBERE MICRO-MĂCINATĂ DE COAJĂ DE STRUGURI

Ingrediente: 4 căni făină albă, 2 căni pulbere micro-măcinată de coajă de struguri, 1 linguriță zahăr, 1 linguriță drojdie uscată, 1 lingură sare, 3 căni apă

Preparare: Se amestecă bine făina, sarea, zahărul și drojdia, apoi se adaugă apa și se amestecă. Aluatul finit este lipicios și nu poate fi frământat. Se lasă la loc cald timp de 13 ore. Se preîncălzește cuptorul la 250°C. Se pune în tava de copt, acoperit timp de 30 de minute, apoi se coace neacoperit încă 20 de minute.

 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0769249120 info.biobolt@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!