GTM-PH6FGB9Z Capsule Patlagina, 60 buc
Transportul este gratuit pentru comenzile de peste 450 RON!

Capsule Patlagina, 60 buc

JAVALLAT
48,00 RON 33,00 RON

Efectele benefice ale frunzelor de lanceolată asupra sănătății:

  • Susține sănătatea căilor respiratorii: calmează gâtul, faringele și corzile vocale iritate.*
  • Capsulele: permit o eliberare mai rapidă și mai completă a flavonoidelor, polifenolilor și polizaharidelor responsabile de efectele lanceolatei, comparativ cu infuzia sau pulberile tradiționale din plante.
  • Utilizare versatilă: capsulele pot fi transformate în ceai sau administrate copiilor cu vârsta peste 3 ani, amestecate cu miere sau siropuri.
In stoc

Durata de livrare: 1-3

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C359 Ai nevoie de ajutor? 0769249120
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

DE CE ÎL RECOMANDĂM:

  • Conține cea mai mare cantitate de frunze de psyllium (500 mg) per capsulă din Ungaria!
  • O capsulă are un conținut echivalent cu o ceașcă de ceai filtrat.
  • Beneficiile generale ale pulberii instantanee de plante medicinale SonicFine® din capsule:
    • Absorbție biologică de până la 2 ori mai mare,
    • Activitate biologică de până la 8 ori mai mare,
    • Solubilitate de 2 ori mai bună,
    • Conținut de flavonoide și polifenoli de 2 ori mai mare,
    • Efect antioxidant de 3 ori mai puternic,
    • De 2 ori mai multe fibre solubile în apă,
    • 100% conținut de substanțe active.
  • Fabricat din plante medicinale testate și de înaltă calitate (descărcați certificatul de calitate)
  • Pulberea din capsule poate fi folosită pentru a prepara ceai sau poate fi amestecată cu orice lichid.

Efectul benefic al plantainului lanceolat asupra sănătății căilor respiratorii

Beneficiile plantainului lanceolat asupra căilor respiratorii au fost demonstrate nu doar prin experiența medicinei tradiționale, ci și prin studii clinice. Extractul de plantain lanceolat a fost utilizat pentru a trata pacienți cu infecții respiratorii acute, bronșită acută și tuse provocată de infecții. Pacienții incluși în studiu aveau vârste cuprinse între 1 și 88 de ani. Extractul a fost administrat în medie timp de 10 zile. Până în ziua 3-14 de tratament, intensitatea și frecvența tusei au scăzut cu 67%, respectiv 80%, iar durerea în gât a scăzut cu 80%. Medicii au considerat eficacitatea extractului a fi bună la 62% dintre pacienți și excelentă la 26% (în total 88%). Doar 10% dintre pacienți și medici au considerat că extractul nu a îndeplinit așteptările (Kraft).

Conform cercetărilor, extractul din frunzele de plantain lanceolat crește semnificativ producția de anticorpi în celulele albe sanguine umane (Strzelecka).

Efectul imunostimulator al frunzelor de plantain lanceolat este atribuit polisaharidelor conținute (Bräutigam, Ebringerová), precum și aucubinei și acidului clorogenic (Chiang), catalpozei (Wegener) și acetosidei (Marchesan).

De asemenea, extractul de plantain lanceolat susține funcția sistemului imunitar prin acțiunile sale antibacteriene, antifungice și antivirale (Werner).

ADMINISTRARE ► Zilnic, 2-3 ori câte 1-2 capsule.
CONSUM ► Administrare sub formă de capsule ► Înghițiți cu mult lichid. Consumat ca ceai ► Răspândiți conținutul capsulelor într-un pahar și turnați peste el 2 dl de apă fierbinte, dar nu mai puțin de 50-60°C (caldă de la robinet). După amestecare, consumați imediat. Alegeți această modalitate de consum pentru a calma gâtul, laringele și corzile vocale! Descoperiți cum și de ce să preparați ceai din capsule! Amestecat în lichid ► Conținutul capsulelor se poate amesteca în orice lichid (de exemplu, miere, sirop etc.).
INGREDIENTE ► Fiecare capsulă conține 500 mg de frunze de plantain (Plantaginis lanceolatae folium) pudră de plante fină, instant SonicFine®, înveliș de gelatină.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0769249120 info.biobolt@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!