GTM-PH6FGB9Z
Durata de livrare: 1-3
Produsul nostru conține vitamina K2 naturală vitaMK7®, protejată prin brevet la nivel mondial. Aceasta completează vitaminele K1 și D3 provenite din materii prime de calitate Quali®-K și Quali®-D și dintr-o producție durabilă, trasabilă și fiabilă.
CONȚINUT RIDICAT DE PRINCIPII ACTIVE MATRICE DE 820 MCG VITAMINA K NATURALĂ CU VITAMINA D3 DE CALITATE QUALI®-D CU ULEI DE MĂSLINE EXTRAVIRGIN DIN SPANIA SUB O FORMĂ UTILIZABILĂ DE CĂTRE ORGANISM PENTRU SĂNĂTATEA SISTEMULUI IMUNITAR ȘI A OSOBELOR FĂRĂ COLORANȚI ARTIFICIALI, ULEI DE SOIA, CONSERVANȚI ȘI AROME CANTITATE SUFICIENTĂ PENTRU 40 DE ZILE CONȚINUT EXTREM DE REDUS DE IZOMER CISZ (INACTIV) CAPSULĂ DE GELATINĂ MOALE UȘOR DE ÎNGHIȚIT
Capsulele noastre cu matrice de vitamina K sunt fabricate cu vitaMK7® K2 fermentat și ulei de măsline, brevetat la nivel mondial, precum și cu vitamina K1 Quali®-K și vitamina D3 Quali®-D.
CARACTERISTICILE QUALI®-K ȘI QUALI®-D:
De ce VitaMK7®?
Gnosis by Lesaffre, producătorul ingredientului nostru VitaMK7®, a fost un pionier în dezvoltarea vitaminei K2 sub formă de menaquinonă-7 (MK-7): producția sa a debutat acum 20 de ani. Cercetările lor s-au concentrat încă de la început pe o sursă naturală unică de microorganisme pentru vitamina K2: bacteriile Bacillus subtilis natto.
Prin urmare, VitaMK7® se bazează pe o tulpină microbiană brevetată a acestor bacterii, depozitată la Colecția Germană de Microorganisme și Culturi Celulare (DSMZ) sub numărul de inventar/înregistrare DSM 17766.
Proces natural de fermentație
Producția Gnosis by Lesaffre se bazează pe un proces de fermentație industrial brevetat, care permite menținerea caracterului natural al MK-7 și a potenței sale incontestabile.
VitaMK7® este complet natural, iar procesul de producție nu utilizează nicio substanță chimică, reducând semnificativ contaminarea potențială.
Procesul de producție brevetat al Gnosis by Lesaffre permite:
VITAMK7® ÎN ULEI DE MĂSLINE De ce a ales Gnosis uleiul de măsline ca vehicul pentru MK-7?
Datorită structurii sale lipofile, MK-7 se dizolvă în uleiul de măsline. Este dovedit faptul că uleiul de măsline îmbogățit cu MK-7 crește semnificativ nivelurile plasmatice de MK-7 și influențează osteocalcina și starea sa de carboxilare (Brué F și colab., 2011).
VITAMINA K2 (MK7) DIN FERMENTAREA BACILLUS SUBTILIS NATTO, CU UN CONȚINUT DE K-VITAMINĂ ALL-TRANS >99%! Activitatea biologică a menachinon-7 este strâns legată de structura sa naturală, all-transz. Analogii cis ai vitaminei K2 sunt biologic inactivi. În mediul natural, bacteriile produc doar forma transz a menachinon-7, în timp ce metodele sintetice produc atât izomeri transz, cât și cisz, cu posibila prezență a diferitelor impurități.
A VITAMINA D3 ȘI VITAMINA K LUPLUPLU Vitamina D3 joacă un rol în diviziunea celulară normală, contribuie la funcționarea sănătoasă a sistemului imunitar, menținerea funcției normale a mușchilor și dinților, precum și la absorbția/nutriția normală a calciului. Vitamina K2 este produsă și de bacteriile din flora intestinală umană, însă după tratamentul cu antibiotice, aprovizionarea organismului cu vitamina K poate scădea semnificativ. Vitamina K participă la coagularea normală a sângelui.
VITAMINA K ȘI VITAMINA D3, COMPLEMENTARE UNA ALTORA, contribuie la menținerea sănătății sistemului osos.
COMPARAREA ACTIVITĂȚII BIOLOGICE A IZOMERILOR DE VITAMINA K2 (MK-7 ȘI MK-4) Vitamina K2, sub forma de menachinon-7 (MK-7), prezintă o activitate mai mare în organismul uman decât vitamina K2 sub forma de menachinon-4 (MK-4). Mai mare eficiență a MK-7 se datorează mai marei accesibilități biologice și perioadei de jumătate mai lungi față de alți homologi. Datorită structurii sale lipofile, MK-7 se dizolvă în ulei de măsline. Este dovedit că uleiul de măsline îmbogățit cu MK-7 crește semnificativ nivelurile plasmatice de MK-7 și influențează osteocalcina și starea sa de carboxilare.
K2-VITAMINA PENTRU SĂNĂTATEA OASPEȚILOR
Masa osoasă sau densitatea acesteia se pierde odată cu înaintarea în vârstă, în special la femei după menopauză. Oasele pierd calciu și alte minerale. Cantitatea necesară pentru o carboxilare optimă a formei MK7 a vitaminei K2 este semnificativ mai mare decât cantitatea disponibilă în organism. Spre deosebire de alte nutrienți solubili în grăsimi, vitamina K2 nu se stochează în organism.
PENTRU A ASIGURA 45 MCG DE VITAMINA K2 ZILNIC, AR TREBUI SĂ CONSUMĂM: 4 kg de carne de vită 5 litri de lapte 140 g gălbenuș de ou 80 g brânză moale 59 g brânză tare 5 litri de iaurt din lapte integral CUI RECOMANDĂM PRODUSUL NATUR TANYA® OLIVA K2+D3-VITAMIN? Persoanelor care nu primesc expunere la soare din cauza stilului lor de viață sau a bolilor În sezoanele reci de iarnă și tranzitorii Atât adolescenților, cât și persoanelor în vârstă Celora care urmează un stil de viață activ din punct de vedere fizic Femeilor aflate în perioada de sarcină Sportivilor Femeilor aflate în perioada de tranziție la menopauză Persoanelor cu densitate scăzută a mineralelor osoase Celor care urmează un regim de slăbire Greutate netă: 18,68 g (40 bucăți)
Ingrediente: ulei de măsline extra virgin, înveliș de capsule (gelatină), agent de umezire (glicerină), apă purificată, trigliceride ale acizilor grași cu lanț mediu, filochinonă, vitamina K2 naturală (menachinon-7), antioxidanți (extract bogat în tocoferol, DL-alfa-tocoferol), colecalciferol.
Sugestie de dozare: O capsulă moale de gelatină pe zi, înghițită cu o cantitate generoasă de apă.
Numărul de doze în produs: 40
MATRICE DE VITAMINA K:
Vitamina D3 (Quali®-D): 55 µg (1100%*) (2200 NE**)
*NRV: Valoarea zilnică de referință pentru aportul nutrițional la adulți. **NE: Unitate Internațională
vitaMK7® este o marcă înregistrată a Gnosis S.p.A. Quali® este o marcă comercială a DSM.
Atenționări: